Guláška 11.6.2017

Stretnutia pri guláši patria medzi tradičné a veľmi obľúbené akcie nášho klubu. Tohto roku sme prišli do Terchovej a stálo to za to. Od rána sme sa schádzali za hotelom Diery a začala rozvoniavať cibuľka, slaninka a opečené špekáčiky. Turisti  vyrazili do Jánošíkových dier na vychádzku.

Postupne sa nás zišlo 84 klubistov, sympatizantov a rodinných príslušníkov z piatich abstinentských klubov a prišlo aj 25 detí. Takúto účasť na guláške si veru nepamätáme.

Okolo obeda už bol gulášik od nášho majstra Mirka Dikoša hotový a bol opäť vynikajúci. Majstrovský. O dezert sa postarali naše šikovné žienky pekárky.

Prežili sme krásnu sobotu, dobili sme si baterky, ako sa hovorí. Na svoje si mohli prísť všetci, deti aj dospelí. Zahrali sme si futbal, urobili výstavu obrázkov, porozprávali sa. Abstinencia je vážna vec a dnes sme sa rozhodli našu myšlienku podporiť takto veselo a s radosťou. Rozchádzali sme sa neskoro poobede naplnení nielen dobrým jedlom, ale predovšetkým tými najlepšími pocitmi.

Chcem vysloviť úprimné poďakovanie všetkým, ktorí priložili ruku k dielu a prispeli k tomu, aby sa stretnutie vydarilo. Ďakujem aj všetkým vám, priatelia, ktorí ste prišli stráviť spoločný čas.

eka